Mobiele Kantoorruimte

Kom in contact

Creëer een unieke kantoorruimte

Geen ruimte meer voor een kantoor in huis? Met onze zeecontainers kunnen we een unieke werkruimte creëren. 

De muren en het plafond zijn afgewerkt met gipsplaat. De vloer is vinyl. Voor de kleur aan de buitenkant zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

mobiele kantoor ruimte

Brochure Mobiel Kantoor Aanvragen

Meer weten over onze mobiele kantoor units? Vul onderstaand formulier en ontvang onze brochure per e-mail. Hierin staat de prijs en alle productspecificaties. 

Loading

Mobiele kantoorruimte
zeecontainer kantoor unit
computer animatie mobiele kantoor unit

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een kantoorunit? Of een van onze andere container producten? Vul het formulier in via de onderstaande button en ons team neemt binnen 2 werkdagen contact op.

Producten gemaakt van zeecontainers

Onze producten.

Naast onze kantoorruimtes op basis van zeecontainers bieden we ook andere unieke oplossingen aan. Denk aan zwembaden gemaakt van zeecontainers, sauna’s, tiny houses en meer. 

Altijd al een sauna willen hebben in je achtertuin? Dat kan! Samen kijken we met jou naar de unieke mogelijkheden. Geschikt voor 4 á 5 personen.

Creëer een uniek zomergevoel in je eigen tuin met onze zwembaden van containers. We hebben meerdere formaten met vele personalisatie mogelijkheden. 

De Cubespaces lijn zijn producten die een verlengstuk van jouw woning vormen. Wil je een unieke kantoorruimte of wellicht een leuk gastverblijf? Het kan allemaal.