Zeecontainer Sauna

Kom in contact

Zeecontainer Sauna in jouw tuin?

Altijd al een sauna willen hebben in de tuin? Dat kan met onze unieke sauna’s gemaakt van zeecontainers. Creëer een unieke welness ervaring met onze op maat gemaakte sauna’s. 

In de sauna kan je met 4 tot 5 mensen zitten. De muren en vloeren zijn afgewerkt met houten schroten. Voor de kleur aan de buitenkant zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

Sauna gemaakt van zeecontainer

Brochure Sauna Aanvragen

Meer weten over onze sauna’s ? Vul onderstaand formulier en ontvang onze brochure per e-mail. Hierin staat de prijs en alle productspecificaties. 

Loading

Kwaliteit icoon
Hoge kwaliteit
veiligheid icoon
Gemak en veiligheid
Plug&Play icoon

Plug and play

Hijskraan icoon

Mobiliteit

Transport icoon

Snelle levering

Sauna gemaakt van zeecontainer
Sauna gemaakt van zeecontainer

Producten gemaakt van zeecontainers

Onze producten.

Naast onze sauna’s op basis van zeecontainers bieden we ook andere unieke oplossingen aan. Denk aan zwembaden gemaakt van zeecontainers, kantoorruimtes, tiny houses en meer. 

Altijd al een sauna willen hebben in je achtertuin? Dat kan! Samen kijken we met jou naar de unieke mogelijkheden. Geschikt voor 4 á 5 personen.

Creëer een uniek zomergevoel in je eigen tuin met onze zwembaden gemaakt van zeecontainers. We hebben meerdere formaten met vele personalisatie mogelijkheden. 

De Cubespaces lijn zijn producten die een verlengstuk van jouw woning vormen. Wil je een unieke kantoorruimte of wellicht een leuk gastverblijf? Het kan allemaal.