Kantoor

Kom in contact

Geen ruimte meer voor een kantoor in huis? Met onze zeecontainers kunnen we een unieke werkruimte creëren. 

Producten gemaakt van zeecontainers

Onze producten.

Naast onze kantoorruimtes op basis van zeecontainers bieden we ook andere unieke oplossingen aan. Denk aan zwembaden gemaakt van zeecontainers, sauna’s, tiny houses en meer. 

De Cubepods zijn unieke ruimtes gemaakt in zeecontainers. Altijd al een sauna of een eigen gym willen hebben in je achtertuin? Dat kan! Samen kijken we met jou naar de unieke mogelijkheden.

Creëer een uniek zomergevoel in je eigen tuin met onze zwembaden van containers. We hebben meerdere formaten met vele personalisatie mogelijkheden. 

De Cubespaces lijn zijn producten die een verlengstuk van jouw woning vormen. Wil je een unieke kantoorruimte of wellicht een leuk gastverblijf? Het kan allemaal. 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een sauna? Of een van onze andere container producten? Vul het formulier in via de onderstaande button en ons team neemt binnen 2 werkdagen contact op.

Kwaliteit icoon
Hoge kwaliteit
veiligheid icoon
Gemak en veiligheid
Plug&Play icoon

Plug and play

Vlonder icoon
Golfplaten vlonders
Reinigingsset icoon
Reinigingsset

De muren en het plafond zijn afgewerkt met gipsplaat. De vloer is vinyl. Voor de kleur aan de buitenkant zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

 

Filterbed icoon
Actief filterbed
Isolatie icoon
Thermisch isolatiesysteem
Jetstream icoon
Jetstream systeem
Verwarming icoon
Verwarmings – systeem