Cubepool

Kom in contact

Containerzwembaden

Een Cubepool zwembad is een uniek zwembad gemaakt van een zeecontainer. Onze Containerzwembaden bieden je een onvergetelijke vakantie-ervaring in de eigen tuin.

Naast het unieke ontwerp bevatten onze Cubepools ook:

Afmetingen containerzwembad
containerzwembad Cubepool in tuin
containerzwembad in de tuin

Brochure  Containerzwembaden Aanvragen

Meer weten over onze zwembaden? Vul onderstaand formulier en ontvang onze brochure per e-mail. Hierin staat de prijs en alle productspecificaties. 

Loading

Hoe gaan wij te werk?

Onze producten.

Cubepools worden in 3 verschillende stijlen geleverd. Comfort, Premium en Sport&Spa. Hier kan je zien wat de verschillen zijn tussen deze 3. Na het samenstellen van jouw Cubepool gaan onze specialisten in Polen aan de slag. Binnen 5 weken geniet jij van de luxe van een eigen zwembad.

Cubepool comfort logo
Cubepool Comfort is ons basisproduct waarmee je meteen kunt genieten van een eigen zwembad. Het unieke industriële ontwerp, in een van de speciaal ontworpen kleurensets, past perfect in zowel een kleine tuin als grotere ruimtes.
Cubepool premium logo
Cubepool Premium is een geweldige combinatie van comfort, plezier en uniek design. Dankzij het waterverwarming-systeem en interne verlichting kun je elk moment van de dag genieten van jouw zwembad. Zelfs tijdens de iets koudere periodes van het jaar.
Cubepool sport&spa logo

Cubepool Sport&Spa is de oplossing voor de meest veeleisende gebruikers. Dankzij het instelbare stromingssysteem kan het een sportbad met tegenstroom zijn. Hierdoor kan je in je eigen zwembad baantjes zwemmen. Of ontspan en geniet van een hydromassage.

Verlichting icoon
Binnenverlichting
Verwarming icoon
Warmtepomp waterverwarmings – systeem
Filter icoon
Filtratiesysteem
Filterbed icoon
Actief filterbed
Isolatie icoon
Thermisch isolatiesysteem